DOSTAVA IN PREVZEM

Čas dobave

Dobavni rok prične teči naslednji delovni dan od dneva naročila.
Artikli, ki so na zalogi imajo dobavni rok 1-3 delovne dni. Artikli, ki niso na zalogi, imajo dobavni rok od 5 do 14 delovnih dni. Za rok dobave artiklov, ki jih ni možno dobiti v predvidenem roku vas bomo predhodno obvestili.

Posebni pogoji pri naročanju cvetja

Cvetje zaradi specifike dostavljamo le v določene občine, katere so navedene pri vsakem artiklu posebej. V primeru, da boste zaupali organizacijo pogreba Monumentum d.o.o., je dostava naša skrb. V vsakem primeru pa je možen tudi lasten prevzem v Ljubljani.

Stroški pošiljanja

Stroške pošiljanja plača naročnik pošiljke. Strošek dostave je 4,80 €. Dostava blaga izven ozemlja R Slovenije se obračuna posebej. Dostava se vrši preko GLS kurirske službe ali osebne dostave. Če paket na navedenem naslovu ne bo prevzet, vam bo dostavna služba pustila obvestilo s podatki o številki paketa ter kje ga lahko prevzamete. Kupec ima možnost ponovne dostave brez dodatnih stroškov v primeru, da nas v roku 3 dni od prve neuspele dostave o tem obvesti. V primeru osebne dostave se pred samo dostavo dogovorimo o kraju in uri dostave.

Neprevzem izdelkov

Neprevzem pošiljke se ne smatra za odstop od pogodbe. Kupec, ki je zvrnil pošiljko ali ni prevzel pošiljke v roku 8 dneh (čakalno obdobje pri kurirski službi) po datumu sprejetja sporočila, je dolžan povrniti stroške pošiljanja in zavrnitve/vračila (dvojni strošek) ter administrativne stroške v višini 10,00 eur.