POSTOPEK NAKUPA

Postopek naročanja

1. Izbira izdelka

Na spletni strani www.monumentum.si izberite izdelek in kliknite na povezavo »V košarico«. S tem ste izdelek uspešno dodali na seznam za nakup. S klikom na »Nadaljuj z nakupovanjem« se v vrnete v trgovino. Če želite zaključiti nakup, kliknete na »Nadaljujte na blagajno«. Upoštevajte, da je nakup pogrebnih žar možen na vse naslove po Sloveniji medtem, ko je dostava cvetja in spominske torte možen le v posamezne občine, ki so navedene pri vsakem artiklu posebej.

2. Odstranitev izdelka iz nakupovalne košarice

V zgornjem desnem kotu spletne strani www.monumentum.si se nahaja ikona z nakupovalno košarico. S klikom na to ikono se vam prikažejo izdelki, ki ste jih dodali v seznam za nakup. S klikom na ikono koša ob izdelku ste izdelek odstranili iz vozička.

3. Nakupovalna košarica

Za dokončanje naročila kliknete na »Nadaljujte na blagajno«, kjer vas bo sistem vodil skozi polja, ki jih morate izpolniti:

1. Osebne informacije

Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke (ime, priimek, e-mail naslov) ter se strinjati s pogoji poslovanja in politiko zasebnosti.

2. Vaši naslovi

Vpišite naslov, kraj s poštno številko in telefonsko številko. Naslova naročnika (ta naslov bo naveden na računu) in naslov za dostavo je lahko drugačen. V primeru vpišite tudi to.

3. Način pošiljanja

Dostavljamo preko GLS in Pošte Slovenije.

V tem koraku nam lahko ob okencu, ki smo ga pustili za vas, pustite komentar v zvezi z naročilom.

4. Plačilo

Izberete lahko plačilo po povzetju ali plačilo z bančnim nakazilom. V primeru, da bo vaše naročilo večje od 200 eur je edina možnost plačilo z bančnim nakazilom.

Obrazec vam omogoča, da si ustvarite račun. Tako so vaši podatki ob naslednjem naročilu že shranjeni.

Pregled naročila

Prikazani so izdelki, ki ste jih je dodali v nakupovalno košarico. Cena izdelka, način dostave, strošek poštnine,  vrednost DDV-ja in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

Zaključek naročila

Pred oddajo naročila se vam izpišejo še enkrat vsi posredovani podatki. Skrbno jih preverite in nato šele pritisnite gumb »Naročilo z obveznostjo plačila«. Naročilo je zaključeno, ko se vam na ekranu izpiše »Vaše naročilo je bilo sprejeto.«

Na e-mail naslov vam bomo poslali potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi nakupa.

Potrditev naročila

Uporabnik je s prejetim elektronskim obvestilom seznanjen, da ga bomo pred odpošiljanjem naročila o predvidenem roku dostave naročenega blaga obvestili.

Odstop naročila

Če uporabnik po oddaji naročila želi karkoli spremeniti ali naročilo v celoti preklicati, to lahko stori preko e-pošte na naslov info@monumentum.si.